SPECTACULAIRE MOVES OP WERELDKAMPIOENSCHAP FREESTYLE SOCCER

SPECTACULAIRE MOVES OP WERELDKAMPIOENSCHAP FREESTYLE SOCCER

De Britse Lia Lewis en Erlend Fagerli uit Noorwegen mogen zich vanaf nu de allerbeste freestyle soccer players ter wereld noemen. Ze wonnen gisteren in het Spaanse Valencia de grote finale van Red Bull Street Style, en dat leverde spectaculaire beelden op!

Het Spaanse Valencia hostte gisteren de wereldfinale van Red Bull Street Style - 's werelds grootste competitie voor freestyle soccer players. 24 getalenteerde spelers haalden er in het Palau de la Música hun beste moves boven om een bal op acrobatische wijze zo lang mogelijk in de lucht te houden. En de allerbeste? Dat was Lia Lewis uit Engeland bij de vrouwen en Erlend Fagerli uit Noorwegen bij de mannen. Zij mogen zich vanaf nu wereldkampioen freestyle soccer noemen - en voor Fagerli is dat al de derde keer op rij!

"Dit is letterlijk het mooiste moment van mijn leven. Ik heb hier geen woorden voor. Ik sta nog steeds te trillen en het is nog niet echt tot me doorgedrongen. Aguska is een ongelooflijke freestyler - naar mijn mening is zij de beste ter wereld - dus om haar te verslaan in de finale is een heel speciaal gevoel!" - Lia Lewis (UK)
Bekijk/download hier de highlights van de Red Bull Street Style World Final
Bekijk/download hier de highlights van de Red Bull Street Style World Final
"Ik heb twee jaar op rij de wereldtitel kunnen pakken, dus ik voelde nu echt de druk en wist dat ik moest presteren. Het voelt echt heel goed om opnieuw te winnen! Het publiek in Spanje was ook geweldig. De toeschouwers gaven me zoveel energie en focus, waardoor ik een sterke show voor hen kon neerzetten. Ik ben zo trots!" - Erlend Fagerli (NOR)

Over Red Bull Street Style

Red Bull Street Style nodigt al meer dan tien jaar freestyle soccer players van over de hele wereld uit om hun beste skills uit de kast te halen. De regels zijn simpel: drie minuten, twee spelers, één bal. Winnen is iets minder vanzelfsprekend, want daarvoor heb je massa’s stijl, techniek, creativiteit en persoonlijkheid nodig. Na een reeks nationale qualifiers namen de beste spelers het gisteren tegen elkaar op in een indrukwekkende wereldfinale.


Persinfo - niet voor publicatie

Julie Lava Communicaton Specialist

 

 

 

 

 

Over Red Bull België

In 1987 lanceerde Red Bull niet alleen een nieuw product, maar een compleet nieuwe productgroep: energiedrank. Sinds dag één geeft Red Bull vleugels aan mensen en aan ideeën, en zijn er verschillende mijlpalen bereikt op het gebied van sport en cultuur.


Red Bull België
Jet Import NV
Rekkemstraat 58
8930 Lauwe