Red Bull Neymar Jr’s Five 2019: Inschrijven kan vanaf nu!

Samen met je beste vrienden Neymar Jr. ontmoeten in Brazilië.

Het nieuwe jaar is in zicht, het ideale moment dus om enkele leuke evenementen in de gloednieuwe agenda te noteren. Het hippe voetbaltornooi Red Bull Neymar Jr’s Five kon de voorbije jaren op heel wat belangstelling rekenen in beide landsgedeelten. De uitdaging en vooral de beloning zijn dan ook niet min: het beste Belgische team mag naar Brazilië om daar de rood-geel-zwarte eer te verdedigen in de wereldfinale. Een reuze-WK in het meest voetbalgekke land ter wereld.

In het Instituto Projeto Neymar Jr, de opleidingsschool van Neymar zelf in het Braziliaanse Praia Grande, moet het Belgische team de vaderlandse eer verdedigen op de wereldfinale. Onder het toeziend oog van de favoriete goddelijke kanarie! In 2018 namen meer dan 125.000 spelers uit 62 landen deel aan de voorrondes. In België streden meer dan 2.000 enthousiastelingen (mannen én vrouwen) om een ticket naar Brazilië en de kans om Neymar Jr. te ontmoeten.

Red Bull Neymar Jr’s Five is niet zomaar het eerste het beste mini- of zaalvoetbaltornooi. Neen, het is een tornooi met eigen regels, uniek, samen bedacht met Neymar Jr zelf. Om jong talent te laten voetballen en hen de kans geven om hun dromen waar te maken. Net als hijzelf destijds. Het format: vijf tegen vijf. Geen keeper. En per goal die je maakt, moet de tegenstander een speler aan de kant zetten. Spectaculair! Op je vrienden rekenen, tactisch nadenken en vooral snel voetballen zijn troeven die je ver kunnen brengen. Outplay them all! Speel je tegenstander naar huis!

De vierde editie van de Red Bull Neymar Jr’s Five in België bestaat uit zeven qualifiers (Brussel, Charleroi, Sint-Niklaas, Genk, Luik, Brugge en Antwerpen). De nationale finale vindt plaats in Brussel.

De inschrijvingen voor Red Bull Neymar Jr’s Five zijn vanaf nu open! Geïnteresseerden kunnen dus snel hun beste voetbalvrienden optrommelen en inschrijven. Let wel: dit event is voor spelers van 16 tot 25 jaar (twee van het team mogen ouder zijn). ​

Meer info op www.redbullneymarjrsfive.com. ​
Nog vragen? Mail naar [email protected].

Neymar_16x9_nederlands.mp4

MP4 - 199 Mb

Karel Voet

Communications Manager

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Red Bull België

In 1987 lanceerde Red Bull niet alleen een nieuw product, maar een compleet nieuwe productgroep: energiedrank. Sinds dag één geeft Red Bull vleugels aan mensen en aan ideeën, en zijn er verschillende mijlpalen bereikt op het gebied van sport en cultuur.


Neem contact op met

Jet Import NV Rekkemstraat 58 8930 Lauwe

+32 56 50 97 40

[email protected]

redbull.be