JOFFREY ANANE WINT UNIEKE STREET DANCE BATTLE IN UITVERKOCHTE KVS

JOFFREY ANANE WINT UNIEKE STREET DANCE BATTLE IN UITVERKOCHTE KVS

16 van de beste dansers van België gingen gisteren hard tegen hard op de meest uiteenlopende muziek. En het publiek besliste wie won. Hieronder alles wat je moet weten over de Belgische finale van Red Bull Dance Your Style!

16 van de beste street dancers van ons land zetten een uitverkochte KVS in Brussel in vuur en vlam tijdens de Belgische finale van Red Bull Dance Your Style. Eén tegen één, op de meest verrassende muziek. Van house tot rock. Van hiphop tot electro. Van Michael Jackson tot Dua Lipa. Mét een twist, want het publiek kon telkens kiezen wie de battle won. Dat werd uiteindelijk Joffrey Anane uit Antwerpen na een zinderende finale tegen Alex Thecage.

"Het leukste aan Red Bull Dance Your Style? Dat je de vrijheid hebt om tussen het entertainen door ook te experimenteren met andere dansstijlen. Het hoeft allemaal niet te serieus te zijn, het belangrijkste is gewoon dat je je amuseert. Na elkaar zo lang niet gezien te hebben, was het zalig om eindelijk terug te viben met de andere dansers. Ook de toeschouwers waren ongelooflijk supportive, veel meer dan bij andere battles nog, en mijn moves hebben blijkbaar goed gewerkt!" - Joffrey Anane, Belgische winnaar van Red Bull Dance Your Style
De finale battle tussen Alex Thecage en Joffrey Anane
De finale battle tussen Alex Thecage en Joffrey Anane

Spannend tot de laatste battle

16 dansers, één tegen één. Met telkens het publiek dat koos wie mocht doorstoten naar de volgende ronde. Uiteindelijk stonden Joffrey Anane en Alex Thecage tegenover elkaar in de finale. Dat beide dansers aan elkaar gewaagd waren, is een understatement. Drie rondes, drie keer hard tegen hard. Met op het einde meer blauwe dan rode kaarten in het publiek: Joffrey Anane wint!

Live op MNM

Voor hen die geen ticket konden bemachtigen voor Red Bull Dance Your Style, werd het volledige spektakel live uitgezonden op de kanalen van MNM. De replay kan je hieronder bekijken!


PERSINFO - NIET VOOR PUBLICATIE

Julie Lava Communicaton Specialist

 

 

 

 

 

Over Red Bull België

In 1987 lanceerde Red Bull niet alleen een nieuw product, maar een compleet nieuwe productgroep: energiedrank. Sinds dag één geeft Red Bull vleugels aan mensen en aan ideeën, en zijn er verschillende mijlpalen bereikt op het gebied van sport en cultuur.


Red Bull België
Jet Import NV
Rekkemstraat 58
8930 Lauwe